måndag 3 september 2018

Tusende våningen av Katharine McGee

Manhattan 2118. Ett högt torn med 1000 våningar skuggar hela Brooklyn i New York. I tornet finns allt man kan önska sig, om man har råd. Ju mera pengar du har desto högre upp i tornet bor du.

Avery och Leda bor båda i toppen av tornet. De lever ett liv i lyx och de är bästa vänner, men Leda känner att Avery döljer något för henne. Averys bror Atlas är den snyggaste kille Leda vet och nu har han äntligen kommit hem efter ett år utomlands. Men var har Atlas varit hela året? Leda anlitar hackern Watt för att ta reda på mer om Atlas.

Eris tvingas flytta från toppen av tornet till botten när hon får veta att hennes pappa inte är hennes pappa. Hon tvingas ge upp sitt lyxliv och gör sitt bästa för att anpassa sig till livet på botten. Det blir lite lättare när hon träffar Mariel.

Rylin har hoppat av skolan för att försörja sin lillasyster när deras mamma dör. Hon får erbjudande om ett jobb i toppen av tornet hos Cord. Cord som är både snygg och rik och som visar ett visst intresse för henne fastän hon bor på botten. När en möjlighet att tjäna pengar dyker upp måste Rylin ta beslutet om hon ska utnyttja Cord.

Allt är möjligt i Tornet, men det gäller att vara försiktig. Fallet är högt från tusende våningen.

Tusende våningen handlar om livet i en högteknologisk värld, om förbjuden kärlek om hemligheter och utpressning och om avslöjanden som förändrar allt
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar