måndag 15 januari 2018

Under odjurspälsen av Klara Krantz

Signe och Joel berättar allt för varann. På chatten. I verkligheten vet Joel inte vem Signe är, han tror att han chattar med Frida från Karlstad. Men Frida finns inte på riktigt, henne har Signe hittat på och hon är perfekt på alla sätt. Lika perfekt som Joel är.

Signes kompis Minna har bestämt träff med sin chattvän, som mycket väl kan vara drömprinsen. Hon vågar inte vara ensam med honom, för tänk om han är en psykopat, så hon ber Signe komma med när de ska träffas. Minnas drömprins Manga Magnus är allt annat än en drömprins. Han är mager och konstig och gillar fantasy, tvärtemot allt som Signe har drömt om. Ändå får han det att pirra i hela Signes kropp.

Så blir det höstlov. Joel vill träffa Frida. Signe vill ju också träffa Joel, men vad kommer att hända när han inser att det är hon som är Frida? Vågar hon ta risken? Och Signe kan ju inte låta bli att tänka på Manga Magnus och allt som hände mellan dem.

Under odjurspälsen är en berättelse om kärlek, om vem man är och vem man vill vara. Signe kämpar hårt för att vara någon som passar in, någon som en kan tycka om. Hur ska hon reagera när personen som faktiskt tycker om henne inte är en som passar in i normen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar